Hoe ziet de toekomst van digitaal werken eruit? Virtueel werken, blended living, zwermintelligentie en netwerkorganisatie zijn de nieuwe buzzwords.

Stel je voor, je staat op en je hoeft niet langer naar je werk toe te gaan. Of, eigenlijk, je hoeft niet eens op te staan. Je zet een scherm aan, en op je persoonlijke dashboard heb je een overzicht van dingen die je die dag moet doen. Je ziet ook wie verder online is, je kunt jouw werk met anderen delen, overleggen, aanpassingen maken. Tussendoor ga je nog even de boodschappen doen, de kids van school halen, óf even lekker naar de gym. Pardon. Je hoeft voor de boodschappen niet de deur uit, je kunt gewoon een recept aanklikken via je dashboard, dan worden de nodige ingrediënten even later bezorgd. Een slim zoeksysteem vindt op basis van je zoekgeschiedenis recepten die toegesneden zijn op je smaak en het niveau van je kookkunst.

Fictie of nabije toekomst? Filosofie Magazine heeft onlangs een project gestart in partnerschap met het informatiemanagementbedrijf Doxis, om precies dit soort vragen te onderzoeken, en zich te buigen over de toekomst van digitaal werken.

Klik op de banner en ontvang gratis uw digitale exemplaar!

www.somio.nl | 2019